Onze avonturen

Finish trialloop

Een weekend naar de Devil's Trail op Schiermonnikoog, met een team van 16 lopers. De NightTtrail van 10 km (5 lopers), de Mozes Trail van 30 km (5 lopers) en de Lucifer Trail van 15 km (11 lopers).
Zie hier het verhaal van ons avontuur:
Devil's Trail Schiermonnikoog 2019
Hier staan alle foto's: 
Devil's Trail Schiermonnikoog 2019 foto's

DT Nijmegen Jesse02

Een trail lopen in Nederland is best lastig, we hebben geen wilde natuurgebieden, gebergte of oerwouden. Toch zijn er organisaties die de meest mooie routes weten te vinden door de mooiste gebieden. Met name de organisatie van de Devil's Trails heeft iets heel leuks te pakken. En loopevenementen die de lopers over het strand laten lopen zoals de Dutch Coast Ultra Run by Night. Hier een mooie verzameling:
Trails in Nederland

Croix18 aug05

Een trail lopen in België is een feest, er is alles wat een loper zich kan wensen: heuvels, bossen, riviertjes, afwisselend landschap. We gaan ieder jaar in april naar de Bouillonnante en soms ook naar een andere trail. Dat is soms een kleinschalig trailtje, in de zomer georganiseerd door de bewoners van een dorpje. Soms beland je dan in een Frans sprekend klein dorpje en zie je dan maar eens te redden als je geen Frans spreekt, daar moeten ze niets van hebben. Maar een mooi parcours uitzetten kunnen ze! En uiteindelijk ben je zelfs als Nederlander welkom. Sport verbroedert.
Trails in België

OSJasper

Een verzameling loopjes waar we eenmalig of een paar keer heen zijn geweest. Door de jaren heen is het niet meer bij te houden waar we allemaal geweest zijn, en we hebben ook niet overal foto's en verslagen van. Maar een duik in de archieven leverde hele leuke herinneringen op. Een trip down to memory lane voor degenen die erbij waren, en ter inspiratie voor lopers die mee willen gaan doen met loopevenementen. Geniet van onze veelzijdige voorkeuren!

Verschillende loopevenementen

sloterplas1405

De Sloterplasloop is een pareltje. Start op de atletiekbaan, een mooi vlot parcours waar je voor een pr kunt gaan als je wilt. En ook een gezellige loop. Zie hier onze deelname door de jaren heen, Nu ook met verslag en foto's van de laatste editie, oktober 2019.

 

MZNC

Midzomernachtcross: het is geen cross, het is niet 's nachts, en het is niet altijd zomer als je mee doet aan deze loop. Ieder jaar in juni op de vrijdagavond die het dichtst bij de langste dag is.

Bouillon16

Toen ik, Joke, op internet een verslag tegenkwam van een loper die De Bouillonnante had gelopen was het liefde op het eerste gezicht. Niet met de loper (het schijnt wel een hele leuke man te zijn) maar op het landschap. Als Amsterdammer leek het me magisch om hier ook te lopen en zo is een traditie geboren. We komen hier steeds weer terug. Lees hier onze avonturen!

Adam1001

De Amsterdammarathon! Inmiddels de grootste marathon van Nederland met start en finish in het Olympisch Stadion.

vondelparkloop

De Vondelparkloop door de jaren heen. We hebben hier natuurlijk vaak aan meegedaan, een leuk loopje lekker dichtbij huis.

Een zoektocht in de archieven van de vorige site van de hardloopgroep is gaande. We gaan kijken wat we naar boven kunnen halen! Egmond avonturen