Onze avonturen

sloterplas1405

De Sloterplasloop is een pareltje. Start op de atletiekbaan, een mooi vlot parcours waar je voor een pr kunt gaan als je wilt. En ook een gezellige loop. Zie hier onze deelname door de jaren heen, Nu ook met verslag en foto's van de laatste editie, oktober 2019.

 

Noord02

30 van Noord op zondag 8 september 2019, lees hier het verhaal en zie de foto's!

MZNC

Midzomernachtcross: het is geen cross, het is niet 's nachts, en het is niet altijd zomer als je mee doet aan deze loop. Ieder jaar in juni op de vrijdagavond die het dichtst bij de langste dag is.

Bouillon16

Toen ik, Joke, op internet een verslag tegenkwam van een loper die De Bouillonnante had gelopen was het liefde op het eerste gezicht. Niet met de loper (het schijnt wel een hele leuke man te zijn) maar op het landschap. Als Amsterdammer leek het me magisch om hier ook te lopen en zo is een traditie geboren. We komen hier steeds weer terug. Lees hier onze avonturen!

Adam1001

De Amsterdammarathon! Inmiddels de grootste marathon van Nederland met start en finish in het Olympisch Stadion.

Urban02

De UrbanTrail Amsterdam: twee keer was de Urban Trail in Amsterdam Noord en twee keer hebben we meegedaan.

Strand03

Dutch Coast Ultra Run by Night: een nachtelijke strandloop vanaf Den Helder. Finish: dat ligt eraan hoe ver je wilt lopen. Eerste stop is bij Petten, 25 km verderop. Een paar lopers van ons zijn ook naar Castricum gelopen, 50 km verderop. En "natuurlijk" is er in het verleden ook 75 en 100 km gelopen.

vondelparkloop

De Vondelparkloop door de jaren heen. We hebben hier natuurlijk vaak aan meegedaan, een leuk loopje lekker dichtbij huis.

ugly

Ugly Sweater Run, in het Vondelpark. Ondanks dat ik ontzettend veel gelobbyd had in de hardloopgroep voor deze loop kreeg ik met moeite 2 lopers mee.  

OSErik

Vandaag was de Olympisch Stadionloop, een loop met start en finish in het Olympisch Stadion.
Lees verder

Devil's Trail Nijmegen 29 oktober 2017

Nijmegentrail

Een trail lopen in Nederland is best lastig, we hebben geen wilde natuurgebieden, gebergte of oerwouden. Toch zijn er organisaties die de meest mooie routes weten te vinden door de mooiste gebieden. Met name de organisatie van de Devil's Trails heeft iets heel leuks te pakken. Zie hier onze avonturen: Trails in Nederland

Texel halve marathon 2007

texel 08

De Texel halve marathon 2007, de eerste keer dat deze ontzettend leuke loop werd georganiseerd waren wij erbij met een grote groep lopers! Lees verder

De halve Marathon van Egmond door de jaren heen

Eg0401

Een zoektocht in de archieven van de vorige site van de hardloopgroep is gaande. We gaan kijken wat we naar boven kunnen halen! Egmond avonturen