Urban Trail 2018

Claske, Jeroen en ik liepen mee met dit verrassende en vrolijke loop. Er waren veel foto's van de organisatie op facebook te vinden. Wij hebben ook wat foto's gemaakt maar de foto's van de organisatie zelf slaan alles, echt te leuk. Dit was echt weer zo'n evenement dat op alle fronten een 10 scoorde. Een heel leuk parcours, door horeca en bedrijfspanden heen. Een perfecte organisatie, supervriendelijke vrijwilligers. En niet-alledaags weer: steenkoud met zonnetje. Kortom charmant, gezellig, vrolijk. Jeroen, Claske en ik liepen met z'n drieën en dat was extra leuk om het zo samen mee te maken. Soms kan ik me doodergeren aan al die massa's vrolijke zelfingenomen lopers die ook nog alles eindeloos op social media delen. Ik was vandaag precies zo'n loper en het voelde goed 🙂 Groeten, Joke
Zie hier voor de flipagram: Flipagram van 1 minuut

Urban1802
Urban1801