Sri Chinmoy Amsterdamse Bos

Het Sri Chinmoy Marathon team is een organisatie die wereldwijd ultramarathons en lange afstandwedstrijden organiseert. Ook in het Amsterdamse Bos, twee of drie keer per jaar.
De oprichter, Sri Chinmoy, was een verlichte man die geloofde dat fysieke fitheid en innerlijke ontwikkeling hand in hand gaan. De loopevenenten hebben als bijnaam "Self-Transcendence" race. Je overstijgt jezelf.
Het parcours in het Amsterdamse Bos is een fijne ronde van 2200 meter. Je komt dus steeds langs het start-en finishgebied. Daar is ook de eet- en drinkpost met allemaal heerlijke dingen voor de lopers die lange tijd onderweg zijn. Het is de meest sympathieke organisatie ter wereld. Het is dan ook de organisatie die als eerste prijzen per leeftijdscategorie invoerde, een ongekende innovatie in de hardloopwereld! Lopers van Hardloopgroep Westerpark hebben regelmatig aan meegelopen.

SriChin 2019 07

Het verhaal van Jeroen: zaterdag 28 september 2019 liep ik de 6-uursloop in het Amsterdamse Bos onder auspici├źn van de voortreffelijke Sri Chinmoy organisatie. Ik vind dit persoonlijk de best georganiseerde en leukste loop van Nederland. Lees verder

Srichin 2018 okt03

Sri Chinmoy oktober 2018, de 6 uur met Jeroen

beker_gr

Het verhaal van Joke: vandaag (mei 2016) liep ik de 50 km in het Amsterdamse Bos, georganiseerd door het Sri Chinmoy marathon team. De 50 km zou om 12.00 uur starten en toen ik aankwam fietsen was de 100 km al begonnen. Lees verder