323 gedachten over “Prikbord”

 1. Beste lopers, vanavond gaan we een grachtenloopje doen. Zoals altijd starten we om 19.00 uur bij de kinderboerderij. We lopen naar het Haarlemmerplein, Brouwersgracht en dan naar het begin van de Herengracht. Dan de gracht af blijven lopen en op een gegeven moment keer je om en loopt aan de andere kant van de Herengracht terug.
  De verste lopers keren om bij de Amstel (10 km heen en terug) en de kortste route heeft als keerpunt Rozengracht (6 km heen en terug). Ook een leuk keerpunt: Leidsestraat, je loopt dan ongeveer 7 km heen en terug.
  Ik fiets mee dus er is zoals altijd plek voor jassen en spulletjes.
  Iedereen is welkom!

 2. Afgelopen dinsdag 20 december is de nieuwe challenge begonnen:

  We need donuts but we want abs


  Doe vooral mee, inspireer elkaar want dat kunnen we wel gebruiken deze donkere dagen.
  Er zijn al behoorlijk wat trainingen gedeeld, ook met leuke en mooie foto’s. Bijgaande foto: Marina zwemt op de dinsdagochtend bij Boat & Co.

 3. Gisteravond in de kou getraind, het was min twee en 10 lopers waren present. Voor de start warm gehouden met bokserspasjes en dan op pad voor wat langere stukken. Twee sessies met de glute bands gedaan voor een sterkere pas. En meteen sterkere en mooiere billen als bijvangst. Een tijdmeting rondje Spaarndammerdijk van 1 km voor de liefhebbers. Optie: een halve ronde op je gemak. De tijden van de kilometer:
  Jesse 3.51 min, pr is 3.36 min
  Hugo 4.01 min
  Niels 4.15 min, pr is 3.48 min
  Jolein 4.44 min
  Bijgaande foto: Rafael met bootyband oorwarmer maar dan met blote oren 😉

Geef een reactie

The maximum upload file size: 25 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here