PRIKBORD

139 reacties op “Prikbord”

 1. Hallo allemaal,
  Een aantal van jullie zijn al op de hoogte van het bestaan van onze wandelclub. Maar via het prikbord wil ik het aan iedereen van de hardloopclub bekend maken. De wandelclub luistert naar de welluidende naam “WC de Doorlopers”. Wij maken elke maand een prachtige wandeling van ongeveer 15 km. Iedereen die van wandelen houdt is welkom. De volgende wandeling staat voor zondag 9 februari op het programma. Als je belangstelling hebt mag je mij benaderen via 06 39275114. Ik voeg je dan toe aan de groepsapp. Via de groepsapp delen wij informatie over de wandeling en hoor je hoe laat en waar we moeten verzamelen. Groetjes van de Freule

 2. Aanstaande zaterdagavond 18 januari is de Vondelpark Run Light the Night en voor wie er samen naar toe wil fietsen: we verzamelen om 18.15 uur op het Hugo de Grootplein om samen naar het Vondelpark te fietsen. Ik zie net dat er nog tot en met woensdag 15 jan kan worden ingeschreven, ze hebben het drie dagen verlengd. Voor Marion en Gijs heb ik een startnummer! (appje volgt) Groetjes, Joke

 3. Jij ook een gelukkig nieuwjaar, Claske! Dus volgende week doen we “samen” de Vondelparkloop, de één op zaterdagavond en de ander op zondag. Het is toe te juichen dat de UVA een sterk team afvaardigt 🙂 En wie weet tot dinsdag! Groeten, Joke

 4. Gelukkig 2020 allemaal!!! Ik loop mee met de Vondelparkloop op zondag. De UvA heeft me gevraagd met hun team mee te lopen. Ik zal aan jullie denken zaterdagavond en ondertussen hoop ik eindelijk weer even aan te schuiven aankomende dinsdag. Tot dan!!

 5. Er waren 10 lopers bij het zondagmiddagloopje vandaag. Vijf lopers liepen het rondje van 11 kilometer en vijf lopers gingen verder naar de heuvel bij de Grote Braak. Een mooi begin van het jaar!

 6. Hoi Steven! Aanstaande zondag zijn er zeker meer mensen die meelopen met het zondagmiddagloopje, het is het eerste zondagmiddagloopje van het nieuwe jaar 🙂 Tot dan! Groetjes, Joke

 7. Hoi, zijn er nog mensen die a.s. zondagmiddag willen gaan lopen? Ik wel! Laat aub weten of je ook van plan bent te gaan.

 8. Frank loopje

  Kleine loopjes zijn vaak de fijnste. Net ter plekke ingeschreven en meegedaan bij de 46e Bosloop van AV Texel, twee rondjes in het bos onder de Koog.

 9. Hardloopgroep Westerpark wenst iedereen fijne feestdagen! Liesbeth, zeker weten dat we in 2020 leuke loopjes gaan lopen. Dank je voor de mooie wensen en moge het een prachtig jaar worden voor iedereen. Tot in het nieuwe jaar, dan zien we elkaar weer in het Westerpark. De komende 10 dagen gaat een groepje hardlopers zich vermaken in de Ardennen. Een nieuwjaarsduik in de rivier, mooie loopjes in de omgeving, kettlebell sessies, kerstballen knutselen, TED talks houden voor elkaar. Heerlijk!

 10. Hoi Lopers:
  Ik wens alle lopers of je nu langzaam ,snel of ultra loopt of gewoon loopt een hele fijne kerst toe.
  En een spetterende uiteinde en en een heel gezond 2020 waarin we weer met zijn allen leuke loopjes gaan lopen .
  Tot in het nieuwe jaar
  Groetjes Liesbeth

 11. De lopers van het zondagmiddagloopje, een rondje om de voetbalvelden, en Wietske en Jet zijn verder gelopen. Naar de heuvel? Horen we nog van ze!

 12. De donderdagtraining deden we in een rustig park, nauwelijks fietsers en joggers. Lekker veel rust en ik kon de Spaarndammerdijk benutten voor oefeningen met de “hordes”. Ook nog een “molentje” met de hordes uitgeprobeerd met een paar lopers, en ik moet het nog bijschaven zodat we er weer een uitdagende oefening bij hebben. Jesse bood zich ook aan als “horde”, toen de lopers een ronde hadden gelopen konden ze ook nog over de Jesse-horde springen. Zie foto met Bo en Mees maar ze bewogen te snel voor mijn iphone, ze waren niet te vangen op de foto 😉 Aanstaande zondag is er een zondagmiddagloopje, en dinsdag op kerstavond is de laatste training van het jaar voor wie kan en wil. Ik wens iedereen een fijn weekend! Groetjes, Joke

 13. Heeft iemand gister bij de dinsdagtraining het verkeerde zwarte jasje meegenomen? Het was donker en de zwarte jasjes lijken dan allemaal op elkaar. Misschien kwam er nog iemand thuis met het verkeerde jasje?

 14. Gisteravond regende het en dat vond een grote groep lopers geen enkel probleem en terecht, de zachte regen zat ons niet in de weg. Er was een tijdmeting over twee kilometer, en er waren alternatieve rondes. Er werd in een molen gelopen over een ronde van één kilometer. De laatste drie snelle lopers leken zelf een groepje te willen vormen maar ze haakten op het nippertje aan bij de één na laatste groep. Arme lopers van deze één na laatste groep, dacht ik even. Maar ze kwamen opgewekt binnen dus het zat wel goed met het teamwork. Er was blijkbaar een ongeluk gebeurd bij de paardenschool en er was een ambulance gekomen. Heel vervelend! Ik hoop dat het niet ernstig was. Er is een rondje van 600 meter gelopen met springtouw en het was aan de lopers zelf of de hele ronde springend werd afgelegd of dat ze touw een paar stukken gewoon vasthielden. Want het zijn zwaardere fitness springtouwen, best intensief dus. Het was een grote en natuurlijk rommelige groep, heel gezellig. Iemand was verbaasd toen de term “Occam’s razor” viel, ze dacht niet dat de term erg bekend is. Ikzelf denk dat minstens de helft van de hardloopgroep weet wat het inhoud, of is dat een te positieve inschatting? Ik zal de volgende training een steekproef doen 🙂 En ik kreeg wat hulp van lopers om alles goed te laten verlopen. Mijn dank is groot aan Karin, Olga, Rafaël, Jasper en Jesse. En natuurlijk veel dank aan alle sportieve lopers! We zijn een sterk team 🙂

 15. Deze zondagmiddag 15 december is er een Buurt Licht Kunst Route. We vertrekken om 17.00 uur vanaf de spartelvijver en lopen dan een route door de buurt. We lopen ook wat lussen, zodat we ongeveer op 5 tot 7 km. Langs lichtprojecties met beelden van het werk van kunstenaars uit de buurt. Leuk als je meeloopt!

 16. Wat een avonturen weer! Een mooi verhaal van Anita (onder dit bericht), demonstranten op schiphol gearresteerd en misschien zit daar wel één van onze lopers bij, en vanmiddag was de Ugly Sweater Run. Het sneeuwde, hoe toevallig! En heel plaatselijk in het startgebied. Vanmorgen vroeg was er al een korte hevige hagelbui, niet normaal. Daar zat ik net niet in op weg naar werk, maar vanmiddag dus regen en sneeuw. Daar hadden we met lopen niet zoveel last van, de 5 km vloog gewoon voorbij met al die gezelligheid. Maar na afloop ging iedereen snel naar huis, de lopers waren doorweekt. Het was het waard!

Geef een reactie