Midzomernachtcross 2006

Van het prikbord:
"Het parcours was dit jaar enorm verbeterd. Veel langer gewoon rechtdoor over het brede pad, dan linksaf over de heuvel, waar het dan pas smal wordt. Gezellig babbelend met Rody ( 10km in 58 min. ) heb ik van niemand last gehad, anderen misschien iets meer van ons. Voor mijn gevoel zat het parcours ook 'logischer' in elkaar, maar misschien kwam dat door de afleiding." // Jasper.

"Als het niet verjaart, schroom ik niet ook mijn pr te melden: 49.43. Die vermaledijde 50 dus verslagen! Tot een di of do, of een loopje 's weekends", Sheila

"Mijn nieuwe pr op de 16,1 km .... 1:18:54 !!" Ronald

"Gaat het parcours nu eindelijk over de heuvel? Goede beslissing van de organisatie. Al die jaren heet het "boscross" terwijl er altijd over verharde paden werd gelopen. En dan ook nog steeds de heuvel overslaan, één van de weinige die we hebben in Amsterdam. Op de foto's op de site van de midzomernachtcross zie ik dat er ook over het gras is gelopen. En toch een snel parcours?! Of er is ontzettend knap gepiekt door onze lopers 😉 Sheila, met jouw pr ben je nu 3e vrouw van de hardloopgroep op de 10 kilometer. Alleen Jantien en Jolein gaan je nog voor. Wilma staat op de 4e plek, die kan zeker sneller maar ze kiest voor de langere afstanden. Opvallend: bij de westrijdlopers vrouwen op de 10 kilometer is de concurrentie niet erg groot. Als je de uitslagen bekijkt dan zijn er een paar vlotte loopsters en dan valt er al heel snel een gat en komen de recreatie-eindtijden aan de beurt. Stel, je loopt als recreant vrij vlot in je hardloopleven de 10 km onder de 50 minuten en je hebt er niet heel erg je best voor gedaan bij de voorbereiding; dan is het wel zeker dat de 45 minutengrens ook onder handbereik ligt, en dan ben je bij de seniorenvrouwen wedstrijdloopsters 3e of 4e. Dus kans op een podiumplek. Wat moet je er voor over hebben? Een jaartje ontspannen blijven trainen maar wel met regelmaat. Drank en ongezond eten matigen. Een haas nemen. Gemotiveerd zijn en blijven. Er de grap van blijven inzien. Dit doe je een jaartje en voila: bij de midzomernachtcross volgend jaar sta je op het podium 🙂 Als niet heel veel vrouwen dit gat zien en er inspringen dan helpt dat natuurlijk wel. Bij de mannen is het stukken lastiger. Ook de 40 en 50 plussers zijn sterke lopers, dus wil je een beetje gunstig eindigen dan is een wedstrijdlicentie wel handig zodat je in je categorie een beetje kans maakt op een top 10 plaats." Groetjes, Joke.

5 km
Joleen         31.09
10 km
Sheila          49.43
Dennis B.     50.25
Astrid          52.26
Roos            53.44
Rody            59.45
16.1 km
Gert-Jan    1.11.27
Ronald      1.18.54
Eric V        1.19.45
Sjaak         1.20.49
Wilma       1.27.50
Jasper       1.30.50