Lockdown Loopjes

Joke
Jeroen
Jasper
Marina
Klaas
Jesse
Eric
Olga
Liesbeth
Frank
Kiki
Jet
Claske
Erik V
Joy
Nono
Ruud
Anita
Rafaël

Deze challenge, de Lockdown Loopjes Challenge, stopt aanstaande zondag 10 mei. Want vanaf dinsdag 12 mei gaan de trainingen weer beginnen! Een historisch moment want precies dan bestaat de hardloopgroep 20 jaar. Time flies when we are having fun! Zie homepage en prikbord voor update en de nieuwe aanpak. Nou ja, nieuw, we lopen en blijven lopen!

nieuwe reactie plaatsen

164 reacties op “Lockdown Loopjes”

 1. Wandeling van 9 km door de duinen ten noorden van Egmond. Veel vogels, maar ook wilde paarden die door vennetjes waden en Schotse hooglanders. Nauwelijks mensen gezien.

  Lockdown Loopje

 2. Dinsdag twee keer gelopen: met Leontine 10 km en met Jeroen 5 km, woensdag met Jeroen 10 km herstelwandeling en vanmorgen 10 km met Leontine rondom de Sloterplas. Heerlijk om zoveel buiten te zijn!

  Lockdown Loopje

 3. Een zware workout gedaan met ook interval sprintjes ertussen zo goed voor 2 uur zoet

 4. Wandeling van 11 km over het strand en door de duinen bij Egmond. Moest een paar keer omlopen omdat de Schotse Hooglanders midden op het pad lagen. Prachtig weer met frisse zeewind.

  Hardlooproute door de duinen

 5. 30 april, 1 mei, 2 mei, 3 mei, 4 mei en 5 mei wederom mijn ochtendrondjes richting station Sloterdijk gelopen. Gisteren rondje uitgebreid naar de Heuvel. Kwam de zonnende reiger tegen.
  Ruud

  Lockdown Loopje

 6. Even bijschrijven: donderdag 30 april 7 km met Anita gelopeen en zondag met Joke 17 km. Beide keren vloog de tijd voorbij.

 7. Rondje Sloterplas met Inge. Warm, veel volk op de been. Ook veel mensen aan het picknicken die, in een grote groep, veel te dicht bij elkaar zitten. Het anderhalvemetergevoel (leuk woord voor Scrabble) begint een beetje te verwateren.

  Hardlooproute Sloterplas

 8. 12 km gewandeld met vriend Jaap in Watergraafsmeer. Park Frankendael, Flevopark, Sciencepark. Overal parken!

  Hardlooproute Watergraafsmeer

 9. Het was inderdaad heerlijk rondom de heuvel in de bretten en heel fijn Joke en Jet tegen het lijf te lopen. Goede start van de dag!!

 10. Vanmorgen met Jet naar de heuvel gelopen en terug door de Brettenzone. Veel vogels te horen en alles was mooi groen. Op de terugweg kwamen we eerst Claske tegen, en later Eric. Wat een ochtendje! Heerlijk gezelschap van Jet.

  Lockdown Loopje

 11. Gister met Jeroen 10 km gejogd, langs de ganzen met hun gezinnetjes (zie foto). Vanmiddag 13 km gejogd, om de Sloterplas. Zaterdagmiddag is niet het slimste moment om door buurt en park te joggen, het was stikdruk. Wel lekker gelopen met oortjes in en podcast en luisterboek op.

  Lockdown Loopje

 12. Eerst 3 kilometer gewandeld en toen 13 hardgelopen. Naar de heuvel. Onderweg waande ik me in Tennessee tussen de koolzaadvelden.

  Lockdown Loopje

 13. Stadswandeling door leeg centrum. Niet zo leeg als 2 weken geleden, maar toch. Rokin en Damrak zijn uitgestorven.

  Hardlooproute door centrum

 14. Gisteravond 9 km gelopen, met Jeroen en we kwamen ook nog andere bekende lopers tegen! Onder andere door de Spaarndammerbuurt gelopen.

  Hardlooproute door het Westerpark

 15. 24, 25, 26, 27, 28 en 29 april mijn dagelijkse rondje Station Sloterdijk gedaan. Eergisteren kwam Anita in de vroegte tegen en vanmorgen om even voor zessen Wilma

 16. Wandeling, op afstand, met vriendin in Watergraafsmeer Mooie route van 6 km door parkjes, perkjes en groenstroken.

  Hardlooproute Watergraafsmeer

 17. Hierbij nog een foto van een mooi zwanennest in Noord, bij NDSM. Dat was de wandeling van 12 km: NDSM, rondje Tuindorp Oostzaan en weer met de pont terug.

  Lockdown Loopje

 18. Afgelopen week weer wandelingen van 12 km en van 5 km gemaakt. Hardlooprondjes van 10 km en 6,5 km.

 19. Gister niet gelopen, wel 5 km gewandeld maar niet als training. Vandaag 9 km door motregentje, heelrijk!

  Hardlooproute Westerpark

 20. Gisteren 70 km gefietst, van Zutphen naar Barneveld. Mooi weer, rivuerenlandschao, bossen en weilanden.

  Lockdown Loopje fietsroute

 21. Mijn dagelijkse 3 dagen workout dag 1
  – pull ups in de zon en wat biceps training 2 uurtjes
  – avond kettlebelt

 22. Vanmorgen 10 km in het wp gelopen, nog heerlijk vroeg. Ik kwam ruud tegen, voor wie het juist al laat was, en frank gaat straks nog. Zo heeft iedereen z’n favoriete tijdstip wel gevonden. Daarna uiteraard op het balkon uit volle borst het wilhelmus gezongen

Geef een reactie


The maximum upload file size: 25 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.