Lockdown Loopjes

Joke
Jeroen
Jasper
Marina
Klaas
Jesse
Eric
Olga
Liesbeth
Frank
Kiki
Jet
Claske
Erik V
Joy
Nono
Ruud
Anita
Rafaël

Deze challenge, de Lockdown Loopjes Challenge, stopt aanstaande zondag 10 mei. Want vanaf dinsdag 12 mei gaan de trainingen weer beginnen! Een historisch moment want precies dan bestaat de hardloopgroep 20 jaar. Time flies when we are having fun! Zie homepage en prikbord voor update en de nieuwe aanpak. Nou ja, nieuw, we lopen en blijven lopen!

reacties gesloten

164 gedachten over “Lockdown Loopjes”

 1. Klaas, jij hebt het laatste woord bij deze challenge! Ik vond het enorm leuk om te zien en te lezen wat we allemaal deden tijdens de lockdown. Het heeft prachtige foto’s opgeleverd!
  Zo langzamerhand komt het gewone leven weer op gang, en we kunnen weer samen hardlopen. Nog niet helemaal normaal maar dat geeft niet! Tot gauw allemaal!

 2. Laatste lockdownloopje? Want dinsdag begint de training weer. Bedankt Joke en Jeroen! Was leuk om te zien wat iedereen uitvoerde, welke routes ze liepen wandelden en fietsten. Vandaag 5 km gelopen. Had de fietstocht van gisteren nog een beetje in de benen. Het werd zo eind van de middag opeens wel ijzig koud. De herfstkleren maar weer uit de kast halen!

  Hardlooproute Westerpark en Jordaan

 3. Rondje Waterland gefiets( 70 km) met vriend Jan, 70 km. Durgerdam, Marken, Monnickendam, Ilpendam, Broek in Waterland. Zonovergoten dag.

  Lockdown Loopje

 4. Vandaag 16 km hardgelopen lekker relax en genoten van het mooie weer 🙂

 5. 13 km met Jeroen, ik mocht de route bepalen. Houthaven, langs het IJ, op de trappen van Nemo, en weer terug langs het IJ. Prachtige dag!

  Lochdown Loopje

 6. Vanochtend in alle vroegte 10 km gerend. De rest van de dag verder van de zon genoten 🌞

 7. Vandaag 5 km gelopen voor het rode kruis: RUN 5 NOMINATE 5 DONATE 5. Ik nomineer bij deze jullie allemaal om 5 km te lopen en te doneren aan een goed doel naar keuze 🙂

  Lockdown Loopje

 8. hardloop training dinsdag
  en donderdag zijn Raf en ik naar de waterleidingduinen geweest, en daardoor helaas de training gemist maar we hebben toen zelf een vergelijkbare Loopje training gedaan, met molentjes, hoogte verschillen, krachtoefeningen en appeltjesplukken inbegrepen!

  Lockdown Loopje

 9. Intensieve workout van 2 uur met weer een intervalletje er tussen met sprintjes

 10. Wandeling van 9 km door de duinen ten noorden van Egmond. Veel vogels, maar ook wilde paarden die door vennetjes waden en Schotse hooglanders. Nauwelijks mensen gezien.

  Lockdown Loopje

 11. Dinsdag twee keer gelopen: met Leontine 10 km en met Jeroen 5 km, woensdag met Jeroen 10 km herstelwandeling en vanmorgen 10 km met Leontine rondom de Sloterplas. Heerlijk om zoveel buiten te zijn!

  Lockdown Loopje

 12. Een zware workout gedaan met ook interval sprintjes ertussen zo goed voor 2 uur zoet

 13. Wandeling van 11 km over het strand en door de duinen bij Egmond. Moest een paar keer omlopen omdat de Schotse Hooglanders midden op het pad lagen. Prachtig weer met frisse zeewind.

  Hardlooproute door de duinen

 14. 30 april, 1 mei, 2 mei, 3 mei, 4 mei en 5 mei wederom mijn ochtendrondjes richting station Sloterdijk gelopen. Gisteren rondje uitgebreid naar de Heuvel. Kwam de zonnende reiger tegen.
  Ruud

  Lockdown Loopje

 15. Even bijschrijven: donderdag 30 april 7 km met Anita gelopeen en zondag met Joke 17 km. Beide keren vloog de tijd voorbij.

 16. Rondje Sloterplas met Inge. Warm, veel volk op de been. Ook veel mensen aan het picknicken die, in een grote groep, veel te dicht bij elkaar zitten. Het anderhalvemetergevoel (leuk woord voor Scrabble) begint een beetje te verwateren.

  Hardlooproute Sloterplas

 17. 12 km gewandeld met vriend Jaap in Watergraafsmeer. Park Frankendael, Flevopark, Sciencepark. Overal parken!

  Hardlooproute Watergraafsmeer

 18. Het was inderdaad heerlijk rondom de heuvel in de bretten en heel fijn Joke en Jet tegen het lijf te lopen. Goede start van de dag!!

 19. Vanmorgen met Jet naar de heuvel gelopen en terug door de Brettenzone. Veel vogels te horen en alles was mooi groen. Op de terugweg kwamen we eerst Claske tegen, en later Eric. Wat een ochtendje! Heerlijk gezelschap van Jet.

  Lockdown Loopje

 20. Gister met Jeroen 10 km gejogd, langs de ganzen met hun gezinnetjes (zie foto). Vanmiddag 13 km gejogd, om de Sloterplas. Zaterdagmiddag is niet het slimste moment om door buurt en park te joggen, het was stikdruk. Wel lekker gelopen met oortjes in en podcast en luisterboek op.

  Lockdown Loopje 2020

 21. Eerst 3 kilometer gewandeld en toen 13 hardgelopen. Naar de heuvel. Onderweg waande ik me in Tennessee tussen de koolzaadvelden.

  Lockdown Loopje 2020

 22. Stadswandeling door leeg centrum. Niet zo leeg als 2 weken geleden, maar toch. Rokin en Damrak zijn uitgestorven.

  Hardlooproute door centrum 2020

 23. Gisteravond 9 km gelopen, met Jeroen en we kwamen ook nog andere bekende lopers tegen! Onder andere door de Spaarndammerbuurt gelopen.

  Hardlooproute door het Westerpark

 24. 24, 25, 26, 27, 28 en 29 april mijn dagelijkse rondje Station Sloterdijk gedaan. Eergisteren kwam Anita in de vroegte tegen en vanmorgen om even voor zessen Wilma

 25. Wandeling, op afstand, met vriendin in Watergraafsmeer Mooie route van 6 km door parkjes, perkjes en groenstroken.

  Hardlooproute Watergraafsmeer 2020

 26. Hierbij nog een foto van een mooi zwanennest in Noord, bij NDSM. Dat was de wandeling van 12 km: NDSM, rondje Tuindorp Oostzaan en weer met de pont terug.

  Lockdown Loopje 2020

 27. Afgelopen week weer wandelingen van 12 km en van 5 km gemaakt. Hardlooprondjes van 10 km en 6,5 km.

 28. Gister niet gelopen, wel 5 km gewandeld maar niet als training. Vandaag 9 km door motregentje, heelrijk!

  Hardlooproute Westerpark 2020

 29. Gisteren 70 km gefietst, van Zutphen naar Barneveld. Mooi weer, rivuerenlandschao, bossen en weilanden.

  Lockdown Loopje fietsroute 2020

 30. Mijn dagelijkse 3 dagen workout dag 1
  – pull ups in de zon en wat biceps training 2 uurtjes
  – avond kettlebelt

 31. Vanmorgen 10 km in het wp gelopen, nog heerlijk vroeg. Ik kwam ruud tegen, voor wie het juist al laat was, en frank gaat straks nog. Zo heeft iedereen z’n favoriete tijdstip wel gevonden. Daarna uiteraard op het balkon uit volle borst het wilhelmus gezongen

Reacties zijn gesloten.