Lockdown Loopjes

Joke
Jeroen
Jasper
Marina
Klaas
Jesse
Eric
Olga
Liesbeth
Frank
Kiki
Jet
Claske
Erik V
Joy
Nono
Ruud
Anita
Rafaël

Deze challenge, de Lockdown Loopjes Challenge, stopt aanstaande zondag 10 mei. Want vanaf dinsdag 12 mei gaan de trainingen weer beginnen! Een historisch moment want precies dan bestaat de hardloopgroep 20 jaar. Time flies when we are having fun! Zie homepage en prikbord voor update en de nieuwe aanpak. Nou ja, nieuw, we lopen en blijven lopen!

reacties gesloten

164 gedachten over “Lockdown Loopjes”

 1. Mooie fietstocht naar de Achterhoek (120 km) met vriend Jan Maarten. Langs Naarden, Eemnes, Spakenburg, Putten Elspeet, Kroondomeinen, Deventer. Wel een stuk frisser opeens.

  Lockdown Loopje fietsroute 2020

 2. Vandaag samen met frank 70 km gefietst, eerst met de hempont om bij vrienden in assendelft achterom in de tuin afstandkoffie te drinken, daarna met de pont naar velzen en via duinen en haarlem weer terug. Het is even trappen, maar dan heb je ook wat.

  Lockdown Loopje

 3. Vandaag 7 km gelopen in het park. Prachtige lentedag, superveel mensen naar buiten.

 4. Vandaag 3 km hardgelopen en yoga in de huiskamer gedaan. Nu muziekje luisteren en aan scriptie werken. Word wel afgeleid door de ratjes

  Lockdown Loopje

 5. De morgenstond heeft goud in de mond. Vanmorgen en gisterenochtend mijn rondje Sloterdijk gedaan. Heuveltraining gedaan op weggetje omhoog bij het viaduct bij de trimtoestellen. Vanmorgen zoefde Marion mij weer voorbij.
  De sport-verdwazing begint nu wel ernstige vormen aan te nemen. Afgelopen week 250 km gefietst op Zwift en een paar duizend meter geklommen. Alp du Zwift is een imitatie van de Alpe du Huez.

  Lockdown Loopje

 6. 20 april en vandaag mijn dagelijkse 3 keer in de week krachttraining beide relaxte variante van ander half uur

 7. Afgelopen week weer veel buiten geweest. Twee keer hardlopen, zo’n 7 km per keer. Drie wandelingen van zo’n 5 tot 8 km. Een wandeling van Santpoort Noord naar Zandvoort, zie foto van 15 km. Drie fietstochten van 45, 55 en 60 km: Waterland, Muiderberg, Naardermeer.

  Lockdown Loopje Marina

 8. Wandeling van 10 km, over de Wallen (leeg), Nieuwmarkt (leeg) en Java-eiland (veel joggers).

  Lockdown Loopje

 9. Door het schinkelbos en amsterdamse bos gelopen samen met Olga en met de schotse hooglanders. 9km!

 10. Lekker doorwandelen (6 km/uur) langs het IJ, Houthavens, Westerpark en Staatsliedenbuurt. Dat voorjaar houdt maar niet op.

  Lockdown Loopje

 11. 10 km gejogd. Ook langs de ganzen en of ik nog even de groeten aan Ruud wilde doen. Overigens een knoeimooie foto van de ganzen gemaakt door Ruud! Ik heb vanmorgen ook een foto van ze gemaakt maar die doet totaal geen recht.
  Nu 10 dagen op rij 10 km gejogd. Want waarom niet.

 12. Vanochtend om half 8 in het westerpark 6 km gerend, echt een fijn begin van een binnendag

 13. Vanmorgen weder om een rondje Sloterdijk gedaan. Het wordt wel een tikkeltjes dwangmatig. Ook nog de groeten van familie gans.

  Lockdown Loopje ganzen

 14. Gisterochtend en vanochtend weer een vroeg rondje, gister Wester vandaag Erasmus park, heerlijk tijdstip. Nu nog zin maken voor de digitale binnenzit werkkdag.

 15. Vanmorgen wederom loopje gedaan. De familie eend hield een “Die-in” hadden ze geleerd van de Extinction Rebellion op Schiphol. Dus ik moest er net een wijde boog omheen.

  Lockdown Loopje

 16. Hoi
  18april 1 uur yoga gedaan online
  19 april : 22 km hard gelopen in de natuur
  weer mooie taferelen gezien van watervogels die jongen hebben of die een nestje waren aan het bouwen .

 17. 30 minuten core training, CX Worx van Les Mills on Demand. Toch weer een beetje het sportschool gevoel dat ik zo mis.

  Lockdown Loopje

 18. Gisteren loopje gedaan met Jeroen. Samen met loopje van afgelopen donderdag heb ik volgens mij recht op 5 wc rollen 😉

 19. Vanmorgen weer een loopje gedaan. Ik wordt iedere morgen vroeger wakker. De geest heeft steeds meer zin in, het lichaam heeft zo z’n bedenkingen en eist een siësta later op de dag.

 20. 12 km gewandeld met vriend Jaap
  Door Amsterdam Zuid, Amsterdamse bos, Kalfjeslaan en Amstelpark. Onze vaste loopje.

  Lockdown Loopje

 21. Vandaag weer 10 km gejogd, via Erasmuspark om de voetbalvelden en terug door een stukje Westerpark waar tientallen lopers aan het lopen waren. Het is de lockdown waar alle hardlopers uit de kast komen.
  Bijgaande foto gister tijdens het wandelen gemaakt, ik kom er iedere dag langs. Daarnet ook weer op het laatste stukje van de route. De kinderen uit de buurt zorgen voor een beetje vermaak onderweg 🙂

  Lockdown Loopje

Reacties zijn gesloten.