La Bouillonnante: Grand Trail de Bouillon

In 2008 ging een groepje hardlopers van Hardloopgroep Westerpark naar de Bouillonnante. Zes lopers en Peter ging mee als chauffeur. Totaal onbevangen en naïef gingen we erheen. Nu ik dit schrijf, 11 jaar later, zijn we gepokt en gemazeld maar gelukkig altijd nog altijd onbevangen. Met een grote glimlach lees ik onze verslagen over de eerste keer Bouillonnante en besloot deze onvergetelijke editie weer op te rakelen zodat anderen een beetje mee kunnen genieten. Het leuke is dat we door de jaren heen andere lopers zo enthousiast hebben gekregen om ook mee te gaan. Ik denk dat er inmiddels wel 30 mensen van onze hardloopgroep zijn geweest,  de meeste daarvan meerdere keren zelfs. Hier zijn onze verhalen van deze eerste editie, we hebben alle zes iets geschreven: https://loopje.nl/bouillonnante-2008/

Dit jaar zijn we natuurlijk ook weer gegaan, met z'n tienen: Bouillonnante 2019

Voor a trip down memory lane ben ik bezig om alle edities weer terug te halen van onze vorige website. Leuk om weer te herbeleven!
Bouillonnante 2009: https://loopje.nl/bouillonnante-2009/De editie waar alleen Pieter naar toe ging, 24 km.
Bouillonnante 2010: https://loopje.nl/bouillonnante-2010/Lopers: Jeroen en Pieter, ieder 52 km.
Bouillonnante 2011: https://loopje.nl/bouillonnante-2011/Lopers: Jeroen met een paar hardloopvrienden uit Limburg, 55 km.
Bouillonnante 2012: https://loopje.nl/bouillonnante-2012/Lopers: Pieter en Jeroen 54 km, Frank, Anita en Joke 24 km.