Homepage

Welkom bij ijsbaden.amsterdam!
IJsbaden.amsterdam biedt professionele ijsbad- en ademsessies aan. Zowel individueel als in groepsverband. Het voordeel van een groep is dat je de kracht van samenwerking ervaart. Mensen helpen elkaar graag. Misschien wel het leukste aspect van een ijsbad is dat je een moment van totale rust ervaart, hoe kort of lang dat ook bij je duurt. In de kou worden je gedachtes, wordt je brein even gedwongen on hold gezet. Totale overgave, rust! En na een ijsbad rest een euforisch gevoel. Je hebt dit niet gratis gekregen. Zeker niet, je bent de kou even tijdelijk de baas geweest! Let op het woord tijdelijk, want de kou wint het uiteindelijk altijd van ons. We moeten respect hebben voor de kou en mogen haar tijdelijk inzetten als natuurkracht, als inspiratiebron, als trainer van ons lijf en brein.

Voor dat we het ijsbad ingaan, doen we eerste een ademsessie waar je ontspannen van wordt. Dan is het tijd voor een korte focusoefening. Nu ben je klaar voor het ijsbad. Diep inademen, in het bad gaan staan, nog een keer diep inademen en rustig gaan zitten. Dan lange teugen in- en uitademen. Alleen als je de kou accepteert voor wat ie is, zonder verzet, kun je hem (tijdelijk) de baas zijn.

Locatie: Tuingroep Sloterdijkermeer, Sloterdijkerweg 20 (aldaar Spreeuwenlaan 17, na ingang na 10 meter naar rechts lopen, langs clubhuis, dan 1e laan rechts, daarna 2e tuin aan je linkerhand).


Telefoon/whatsapp: 0624987565
E-mail: jeroen.kraan@live.nl
Website: https://www.ijsbaden.amsterdam