Hardloop Agenda

We hebben weer evenementen op de agenda staan! De Sloterplasloop gaat niet door, dat is toch te bewerkelijk in deze tijden. Wat we wel gaan doen:

IJsbad Kiki

Zaterdag 26 september 14.00 uur op volkstuinenpark Sloterdijkermeer doen we weer een ijsbad-sessie. Al twee keer was het een groot succes. Onder begeleiding van officiële Wim Hof trainer Jeroen doen we een ademhalingssessie, een focusoefening en wie dan wil gaat het ijsbad in. Temperatuur van het water is ongeveer 6-10 graden. Waarschuwing: het kan verslavend werken want "you are getting high on your own supply".

ardennen01

Vrijdag 2 oktober gaan we op weg naar het Ardennenhuis in Burg Reuland voor een trainingsweekend. Een lange duurloop, een kortere tempoloop, een estafette met tweetallen, de heuvelchallenge, spelletjes, gezellig eten. En zondag weer terug. We gaan er met een busje heen, en eventueel twee busjes.

Finish trialloop

Het eerste weekend van november gaan we met een groep naar de Devil's Trail Schiermonnikoog. Zie hier het verslag: Schiermonnikoog en hier de foto's: Fotoalbum Schiermonnikoog
Ik ga er graag weer naartoe en ik ben zeker niet de enige! We krijgen zeker weer een dreamteam op de been. Het is in het weekend van 6 november. Afstanden: 15 en 30 km en ook nog de keuze om op de avond ervoor, vrijdagavond, de nighttrail van 8,88 km te lopen.
De officiële website van de organisatie:
Devil's Trail Schiermonnikoog