Hardloop Agenda

Zondag 22 september verzamelen we om 16.00 uur bij de spartelvijver voor een rondje de Grote Braak,  de afstand is 16 km. Dus eigenlijk de Damloop maar dan in ons eigen territorium 😉 Uiteraard kun je eerder afslaan en een kortere afstand lopen. We lopen op rustig tempo en de vlottere lopers kunnen het laatste stuk lekker versnellen als ze willen.

Zondag 13 oktober 2019 gaan we naar de Sloterplasloop. Een leuke sympathieke loop rondom de Sloterplas, niet te druk, gemoedelijke sfeer.
Afstanden: 5 en 10 km. Informatie en inschrijven op www.sloterplasloop.nl
Zondag 20 oktober 2019 is de Amsterdammarathon. Het leek me een leuk plan om met een groepje lopers de halve marathon te lopen maar helaas zijn alle startnummers al weg 🙁
Er kan nog wel worden ingeschreven voor de hele marathon voor wie wil.
Info en inschrijven op www.tcsamsterdammarathon.nl .
Misschien een idee om die dag zelf een halve marathon te lopen? Dan bedenken we zelf een route. En bij de Egmond halve marathon lopen we "echt" mee.

Een weekend weg: Devil's Trail Schiermonnikoog. We vertrekken vrijdag 8 november, lopen zaterdag de 15 of 30 km en zondag reizen we weer terug. Er is ook nog een extraatje, een nachttrail (eigenlijk avondtrail) van 8,8 km op de vrijdagavond. Daar kun je je ook voor inschrijven als je een "dubbel" wilt doen. Schrijf je in als je mee wilt en we reizen er samen naar toe, zie https://devilstrail.nl/schiermonnikoog/
Vrijdag op de heenweg nemen we de boot van 15.30 uur.

Zaterdag 14 december 2019 is de Night Trail in het Amsterdamse Bos, 18 km in het donker. Ik weet zeker dat er een groepje liefhebbers onder ons is dat hier graag aan mee loopt! Boscross

NN Egmond Halve Marathon

Zondag 12 januari 2020 doen 18.500 lopers mee aan de Egmond Halve Marathon. Er staat je een uitdagend en afwisselend parcours te wachten. Zwoegen en ploegen, over asfalt en duinen. Dwars door mul zand en scherp helmgras. Klimmen op de Bloedweg en langs de Van Speijk Vuurtoren. En goede kans dat wind, regen en kou je het er niet gemakkelijker op gaan maken. Toch is het ieder jaar weer genieten!

  • De meest legendarische halve marathon van Nederland
  • Door de prachtige natuur rondom Egmond aan Zee
  • Een strijd tegen de elementen
  • Een goed begin van nieuwe jaar
  • Halve marathon (deelnemerslimiet 13.500 lopers)
  • Kwart marathon (deelnemerslimiet 5.000 lopers)
  • Egmond Mini Marathon

Inschrijven is mogelijk vanaf 12 augustus t/m 30 december 2019 of totdat de deelnemerslimiet wordt bereikt. Inschrijven is mogelijk als individuele loper of als bedrijf voor de Businessloop.

Lopers van Hardloopgroep Westerpark die van plan zijn om mee te lopen met de halve marathon: Wietske, Joke, Jeroen, Jasper. En misschien jij ook?

https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

Zondag 1 november 2020 willen we met een groepje lopers van het Westerpark mee doen met de  New York Marathon. Dus alle trainingen en loopevenementen zijn tegels die de weg naar New York vormen. The Road to New York, we are going To Tackle The Big Apple!