Hardloop Agenda

park

De zondagen 20 oktober, 27 oktober en 3 november is het zondagmiddagloopje: om 16.00 uur vertrekken we vanaf de spartelvijver. We lopen vaak naar de Bretten voor een rondje voetbalvelden van 9 km en we kijken altijd ter plekke of er lopers zijn die verder willen lopen of juist eerder willen afslaan. Ons tempo is zeer rustig. Op de terugweg kunnen de snellere lopers ervoor kiezen om wat sneller terug te lopen. Lekker vrijheid! En soms nemen we een andere route. Zondag 20 oktober in ieder geval een rondje voetbalvelden!

Schiermonnikoog 01

Vrijdag 8 november en zaterdag 9 november is de Devil's Trail op Schiermonnikoog. We gaan er met 16 lopers naar toe, vrijdagochtend gaan we op reis. Die avond is er de Nighttrail van 8,88 km. Om 20.00 uur, op het donkerste plekje van Nederland. Een paar van ons lopen deze nighttrail, anderen genieten nog even van de rust. Zaterdag start 11.30 uur de 30 km, waar Jesse en Jeroen aan meelopen. Om 12.30 uur start de 15 km. En zondag reizen we weer terug. Er kan nog worden ingeschreven tot en met 3 november. Dus mocht je meewillen, aarzel niet. Boek ook meteen een bootticket en geef het door aan Jeroen, dan boekt hij er een slaapplek bij voor twee nachten.

Zondagloopje 01

Zondag 17 en 24 november is onze duurloop op de zondagmiddag: om 16.00 uur vertrekken we vanaf de spartelvijver. Naar de Bretten, en de ronde is 5, 10 of 16 km. Je kunt afslaan wanneer je wilt en je hoeft nooit alleen te lopen. We lopen op een rustig tempo en op de terugweg kunnen de snellere lopers hun tempo opvoeren als ze willen.

Ugly Sweater Run banner

Zaterdag 14 december 2019 is de Ugly Sweater Run. In het Vondelpark, verzamelen om 15.00 uur en starten om 15.30 uur voor de 5 km. Het is de vrolijkste loop van Nederland, ook geschikt voor haters van kerst en blije eikels.  Zie Ugly Sweater Run voor verdere info en inschrijving. Zal het me dit keer lukken om wel meer mensen mee te krijgen? Maybe! Vorig jaar hebben Joy, Bas en ik het heel leuk gehad, en ik ben ook al twee keer met Kiki en Nono geweest.

Egmond halvemarathon 01

NN Egmond Halve Marathon

Zondag 12 januari 2020 doen 18.500 lopers mee aan de Egmond Halve Marathon. Er staat je een uitdagend en afwisselend parcours te wachten. Zwoegen en ploegen, over asfalt en duinen. Dwars door mul zand en scherp helmgras. Klimmen op de Bloedweg en langs de Van Speijk Vuurtoren. En goede kans dat wind, regen en kou je het er niet gemakkelijker op gaan maken. Toch is het ieder jaar weer genieten!
Inschrijven is mogelijk vanaf 12 augustus t/m 30 december 2019 of totdat de deelnemerslimiet wordt bereikt.
Lopers van Hardloopgroep Westerpark die zich hebben ingeschreven voor de halve marathon: Wietske, Joke, Jeroen, Erik.
https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

SONY DSC

Vrijdagavond 31 januari is de Dutch Coast Ultra Run by Night. Start om 21.00 uur in Den Helder, de route is over het strand. Afstanden: 25, 50 en 75 km. We rijden met een busje naar Den Helder, en onze chauffeur haalt ons op bij de finish bij Petten (25 km) of Castricum aan Zee (50 km). Een mooie gelegenheid om de eenzame held uit te hangen, grote kans dat je urenlang alleen over het strand jogt. Het is een minimale organisatie dus eten en drinken zelf meenemen in je rugzak. Of je haakt aan bij het groepje van Jeroen, in de achterhoede met extra verzorging uit zijn rugzak. Zie: https://www.dutchcoastultra.nl/

new york runners

Zondag 1 november 2019 start onze "Road to New York".
Dan start de aanloop naar de New York Marathon in 2020 voor de lopers van Hardloopgroep Westerpark die mee willen doen, of die misschien mee willen doen.
Vanaf 1 november 2019 zijn alle trainingen en loopevenementen tegels die de weg naar New York vormen.
The Road to New York, we are going To Tackle The Big Apple!

De lopers die graag willen gaan zijn Jeroen, Erik, Joke, Rein, Jesse, Chiel, Kiki. En er gaan zeker meer lopers mee!