Hardloop Agenda

Alle plannen zijn afgelast, de ijsbadsessies op de volkstuin gaan wel door. Ook in een aangepaste vorm: in groepjes van vier. Hou de mededelingen van Jeroen op het prikbord in de gaten, hij gaat meerdere sessies doen en dan kun je aangeven wanneer je wilt meedoen.

Ontspanning!

Zaterdag 31 oktober, op Halloween en bij blauwe maan, is er om 17.30 uur op volkstuinenpark Sloterdijkermeer een ijsbad-sessie. Waarschijnlijk twee. In het donker! Onder begeleiding van officiële Wim Hof trainer Jeroen doen we een ademhalingssessie, een focusoefening en wie dan wil gaat het ijsbad in. Temperatuur van het water is ongeveer 6-10 graden. Waarschuwing: het kan verslavend werken want "you are getting high on your own supply".

 

zie: https://www.ijsbaden.amsterdam/

ardennen01

Vrijdag 2 oktober gaan we op weg naar het Ardennenhuis in Burg Reuland voor een trainingsweekend. Een lange duurloop, een kortere tempoloop, een estafette met tweetallen, de heuvelchallenge, spelletjes, gezellig eten. En zondag weer terug. We gaan er met een busje heen, en eventueel twee busjes.

Finish trialloop

Het eerste weekend van november gaan we met een groep naar de Devil's Trail Schiermonnikoog. Zie hier het verslag: Schiermonnikoog en hier de foto's: Fotoalbum Schiermonnikoog
Ik ga er graag weer naartoe en ik ben zeker niet de enige! We krijgen zeker weer een dreamteam op de been. Het is in het weekend van 6 november. Afstanden: 15 en 30 km en ook nog de keuze om op de avond ervoor, vrijdagavond, de nighttrail van 8,88 km te lopen.
De officiële website van de organisatie:
Devil's Trail Schiermonnikoog