EVENEMENTEN

Zondag 8 sept 2019 is de 30 van Noord, met inderdaad een 30 km voor de lopers die 20 oktober de marathon van Amsterdam willen gaan lopen. Er zijn ook andere afstanden: 10, 15 en 21 km. Dus voor ieder wat wils! We spreken af bij de pont achter het CS en fietsen er samen heen.
Zondag 13 oktober 2019 gaan we naar de Sloterplasloop. Een leuke sympathieke loop rondom de Sloterplas, niet te druk, gemoedelijke sfeer.
Afstanden: 5 en 10 km. Informatie en inschrijven op www.sloterplasloop.nl
Zondag 20 oktober 2019 is de Amsterdammarathon. Een leuke uitdaging voor ons om een halve marathon te lopen, met de finish in het olympisch stadion. Het is een hele populaire loop, er lopen ruim 100 verschillende nationaliteiten mee. Het is dan ook een zeer drukke loop maar toch goed te doen: je loopt gewoon met de stroom mee! De start is in de middag.
Info en inschrijven op www.tcsamsterdammarathon.nl . Schrik niet van de prijs, het is een stadsmarathon en daar komt een enorme organisatie bij kijken. Het is het waard!

Een weekend weg: Devil's Trail Schiermonnikoog. We vertrekken vrijdag 8 november, lopen zaterdag de 15 of 30 km en zondag reizen we weer terug. Er is ook nog een extraatje, een nachttrail (eigenlijk avondtrail) van 8,8 km op de vrijdagavond. Daar kun je je ook voor inschrijven als je een "dubbel" wilt doen. Schrijf je in als je mee wilt en we reizen er samen naar toe, zie https://devilstrail.nl/schiermonnikoog/

Zaterdag 14 december 2019 is de Night Trail in het Amsterdamse Bos, 18 km in het donker. Ik weet zeker dat er een groepje liefhebbers onder ons is dat hier graag aan mee loopt! http://boscross.nl/nieuw-night-trail-18km/

Zondag 1 november 2020 willen we met een groepje lopers van het Westerpark mee doen met de  New York Marathon. Dus alle trainingen en loopevenementen zijn tegels die de weg naar New York vormen. The Road to New York, we are going To Tackle The Big Apple!