De donkere dagen van December

We zitten weer eens eerste rang met druilerige regenachtige bewolkte donkere dagen. Komt daar ooit een eind aan? Geen idee maar we kunnen er iets aan doen! Probeer om iedere dag minstens 30 minuten te sporten. Iedere dag met een bootcamp, wandeling, zwemsessie of wat dan ook maakt de stemming stralender en zonniger! Laat op het prikbord weten wat je hebt gedaan en inspireer jouw medesporters om dat ook te doen en verlicht de stemming van jezelf en de mensen om je heen. En kom fitter en vrolijker de maand uit dan dat je er inging! Laten we als een raket het jaar 2024 ingaan 🙂

Joke
Annelot
Rein
Jeroen
Jasper
Michiel
Klaas
Berendien
Toos
Sinterklaas
Marina
Annemieke
Noa
Karin

55 gedachten over “De donkere dagen van December”

 1. Berendien 3 ufo’s, Jasper 4 en ikzelf 2. Dat is de laatste update!
  Totaal 120 trainingen. Het leek er even op dat we de 100 niet zouden halen maar here we are. Ik denk dat er meer in had kunnen zitten maar ik begrijp dat niet iedereen zin heeft om het te delen als er gesport is.
  En komend jaar gaan we voor de liefhebbers de running bootcamp verder op de kaart zetten, en ook hier denk ik: er zit meer in en dat gaan we er uithalen!

 2. Nog even 1 ufo gescoord: wandeling rondje 5 km over twee bruggen, vanaf de laatste brug in de schemering een foto gemaakt van “Huize Puzzelvermaak”.

 3. Onder leiding van Klaas een heuse bergwandeling gemaakt, minstens 3 ufo’s waard! 🙂

 4. Nog even bijwerken
  20 december gezwommen
  26 december half uur in t park hardgelopen en vandaag ga ik ook nog zwemmen, de laatste keer dit jaar. Lekker in het 50meter bad van het sloterparkbad! Dus op de valreep nog 3 ufo’s!

 5. Jasper weer twee wandelingen erbij, naar de brug en naar de kerk. Naar de kerk is inderdaad een steile wandeling, en met een beetje pech is het pad ook nog eens één en al blubber als het veel heeft geregend.
  Ikzelf ben gister weer naar de gym gegaan en kwam daar een oude bekende tegen. Leuk! En vandaag een rustdag, de derde en laatste rustdag van deze maand. Mijn volgende twee trainingen op de twee laatste dagen van de maand staan al ingepland 🙂

 6. Jasper weer een wandeling in de Ardennen, Michiel 5 km hardlopen en ikzelf 2x in de gym gister en vandaag. Wat een donkere dag vandaag! Ideaal om wat door de stad te fietsen, het is heel rustig.

 7. Gisterenmiddag eindelijk weer droog ’s middags voor 5km in 35min.
  Wind mee en wind tegen

 8. Nogmaals de brug bereikt, hij lijkt steeds dichterbij te komen!
  Deze keer met bewijsmateriaal.

 9. Twee Burg Reuland wandelingen voor Jasper, twee keer bodypump voor mezelf en ik ga straks een lange wandeling maken. Ufootje daarvoor plaats ik natuurlijk nu al 🙂

 10. Alweer 1 wandeling, hier te Burg-Reuland. 2 bruggen bezocht, ook hier staat de rivier hoog.

 11. De laatste bootcamp van het jaar: 4 sporters die met de challenge meedoen. Inderdaad Jasper, en ook Annelot, Noa en Karin.
  Twee sessies battlerope, 2 sessies fitness elastieken met deadlifts, squats, core en 1 sessie ladders.
  Ikzelf: dinsdag pt samen met Kiki (gedeelde smart is halve smart), woensdag rustdag en donderdag en vrijdag fitness. Kerst komt eraan en wat mezelf betreft: ik heb mijn sportmomenten al gepland!

 12. vandaag 18-12: 1x PT met Joke en 4x 30 minuten gefietst door de stad. Nu betaalt wonen buiten de ring zich helemaal uit voor deze challenge!

 13. Beetje laat maar dit zijn mijn activiteiten tot nu in december:
  5 en 12, zwemmen in het IJ, geen grote afstanden wel frisse dip
  12, running bootcamp
  8,10,14,15 en 18; fietsen
  17 mountainbiken

 14. Een inhaalslag:

  05-12: Bootcamp Joke
  06-12: Hiit
  12-12: Pilates
  13-12: Hiit
  17-12: 10km wandelen
  18-12: Pilates

 15. Michiel heeft gisteren 5 km hardgelopen en ikzelf vanmorgen mijn 3e bodypump op rij. En bijgaande foto geeft weer hoe ik me voelde na deze 3e training op rij 😉

 16. En dan een creatieve bijdrage van Rein! In de groepsapp heeft hij zijn mooie feestwensen gedeeld, zelf gemaakt. Zie bijgaande foto van de linodruk, en ook creativiteit wordt beloond met een ufo.

 17. Gister en vandaag bodypump. Tijdens mijn fitnessdienst, een kadootje tijdens mijn werk! Misschien wil iemand een keer meedoen. We hebben best een paar ervaren pumpers in de groep zitten. En op de groepsapp zag ik dat Annemieke 10 km heeft gewandeld. Heel mooi!
  Bijgaande foto na afloop van de bodypump gister.

 18. Ook van mij nog paar toevoegingen:
  Vorige week rondje door Westerpark gewandeld, vandaag 14 km (rondwandeling Haarlem) en afgelopen 2 weken 2x workout en pilates thuis. 4 ufootjes dus ?

 19. Even een inhaalrace. Mijn decemberactiviteiten:
  5-12: zwemmen bij Boat & Co
  6-12: schaatsen en yoga
  9-12: zwemmen bij Boat & Co
  12-12: zwemmen bij Boat & Co en Running bootcamp
  13-12: schaatsen en yoga
  14-12: zwemmen in de Nieuwe Meer
  15-12: 10 km wandelen door Amsterdam Zuid
  16-12: zwemmen bij Boat & Co
  17-12: wandelen Stadse Tocht Haarlem

Reacties zijn gesloten.