De donkere dagen van December

We zitten weer eens eerste rang met druilerige regenachtige bewolkte donkere dagen. Komt daar ooit een eind aan? Geen idee maar we kunnen er iets aan doen! Probeer om iedere dag minstens 30 minuten te sporten. Iedere dag met een bootcamp, wandeling, zwemsessie of wat dan ook maakt de stemming stralender en zonniger! Laat op het prikbord weten wat je hebt gedaan en inspireer jouw medesporters om dat ook te doen en verlicht de stemming van jezelf en de mensen om je heen. En kom fitter en vrolijker de maand uit dan dat je er inging! Laten we als een raket het jaar 2024 ingaan ๐Ÿ™‚

Joke
Annelot
Rein
Jeroen
Jasper
Michiel
Klaas
Berendien
Toos
Sinterklaas
Marina
Annemieke
Noa
Karin

55 gedachten over “De donkere dagen van December”

 1. 16-12: 12 km gefietst heen/terug naar het centrum
  17-12: 12 km gewandeld in de Kennemerduinen

 2. Jeroen Kranendonk

  5 dec: bootcamp
  6 dec: wandeling 1u30
  8 dec: workout:0u30
  9 dec: workout:0u30
  11 dec: 5 km hardlopen
  12 dec: wandeling 1u40
  14 dec: workout:0u30
  15 dec: workout:0u30

 3. Vandaag weer sportschool, TrainMore op de Prinsengracht. Er was bijna niemand, ik had de hele vloer voor mezelf.

 4. weer een zwemavond gehad. Ufo er bij! December duurt nog tot de 31 dus wie weet hoeveel er nog zijn te zien tot die tijd. Komop mensen!

 5. Gister een rustdag, ook de pubquiz ging voor mij niet door wegens groep in mijn team. Vandaag weer naar de sportschool met Kiki en Nono. Rug, schouders en armen getraind ??โ€โ™€๏ธ

 6. Leuk, Berendien! Jammer dat er geen ufo’s rondvlogen! Je hebt inmiddels wel drie ufo’s voor de challenge verzameld. Jasper en Michiel waren bij de bootcamp dus zij krijgen er ook een ufo bij. Er waren meer sporters bij de bootcamp, maar de rest doet niet actief mee met de challenge.
  Ik dacht: we halen met de groep makkelijk de 100 trainingen maar dat was iets te optimistisch gedacht. We zitten nu op 36 dus dat wordt nog krap. Wie weet komt Sint nog over de brug met zijn sportmomenten!

 7. even mijn ufo-score bijwerken:
  gister gezwommen, vandaag in de regen en donkerte gewandeld (geen ufo te zien!)

 8. Maandagochtend bodypump (drie dagen achter elkaar, niet echt uitgebalanceerd maar het werkt voor mij), vanmorgen kreeg ik personal training in het krachthonk. Ook dat werkt goed voor mij!

 9. Zaterdag en zondag heb ik heel slim een bodypump les ingepland in mijn fitnessdienst. Ik geef tijdens deze diensten ook een circuittraining van 45 min en een buikspierkwartier, maar dan ben ik “gastvrouw” en werk ik hard maar “doe ik niks”. Maar dan de bodypump: dan doe ik een uur volop mee. Dus gratis sportmomenten, wat zeg ik: betaalde sportmomenten in mijn weekend! Wie een keer mee wil doen: iedere zaterdag 16 uur, iedere zondag 13 uur.
  Maandagochtend ook, en die prik ik morgen.
  Verder heb ik een sms van Sint gekregen (hij heeft geen whatsapp) dat hij vrijdag een uurtje rondjes heeft gelopen op het dek van de stoomboot op de terugweg naar Spanje, en vandaag heeft hij een paar baantjes getrokken in het zwembad achter zijn landhuis. Dus ook twee ufo’s erbij voor sint. Fotopiet wilde nog een foto maken van Sint in het zwembad, maar een foto in zijn zwembroek vond Sint na lang nadenken niet passend.
  Dus dan maar een foto van mezelf na mijn training.

 10. Vandaag weer 5km hard gelopen waarbij ik een nieuwe snelste tijd van 34min 24 sec wist te scoren.
  Het was droog niet koud, beetje wind dus ideaal.

 11. Behalve Jasper waren ook Annelot en Jeroen dinsdag bij de bootcamp, dus daar krijgen ze een ufo voor. Sint ook een ufo! Hij heeft inmiddels nog veel meer gesport, oa over de daken gereden op zijn paard en stukken gewandeld en gejogd. Ook was hij in het krachthonk te vinden. Hij is superfit op zijn oude dag! Verder heb ik zelf vrijdag een 2 uur durende stadswandeling gemaakt en mijn sportmomenten van de komende dagen liggen ook al vast.
  Het valt op dat de bootcampers een veelbelovend begin hadden met wandelingen, hardlopen, fietscrossen en speed-dichten maar daarna werd het een beetje stilletjes. Stilte voor de storm? Of gewoon niet zoveel animo? Dat kan natuurlijk! Ik ga eens rondporren ๐Ÿ™‚
  Bijgaande foto is van de afgelopen dinsdag.

 12. Het is alweer 2 dagen geleden, maar deze ouwe kerel heeft dinsdagavond de training volbracht in het gezelschap van een nog veeel oudere kerel, genaamd Sinterklaas. Ik hoop op wat beeldmateriaal!

 13. Uurtje buiten geweest met twee grote honden die middagje bij ons waren. Dan weer een drafje, dan weer even stilstaan omdat de dames wilden snuffelen.

 14. Gisteren een workout van 30 minuten gedaan en vandaag 10 km gewandeld met hond. Heerlijk weer!

 15. Wat een leuke dingen hebben onze sporters weer gedaan! Ikzelf heb gister en vandaag weer de bodypump gedaan. Viel niet tegen, mijn comeback na de griep!

 16. Telt fietsen ook? Gisteren 2x drie kwartier heen en terug naar het Buikslotermeerplein in het hoge Noorden voor een Coronaprik. Ging gesmeerd.

 17. Na dat ziek zijn is de conditie nog steeds soso maar wel vandaag 11,1 km gelopen in het schone Limburgse Thorn, het witte stadje, voorheen een vrijzinnige abdij waar vroeger adelijke dames een vrolijke tijd hadden voor ze uitgehuwelijkt werden.

 18. 12.5 km gewandeld , ook door park en stad…wat is de stad gelijk weer gezellig zo met een zonnetje erbijโ˜€๏ธโ˜€๏ธ

Reacties zijn gesloten.