Nieuwsbrief Oktober 2019

BotS15

Een nieuwe herfst, een  nieuwe battle!

Herfst! Als hardloper zit je op de eerste rang om de veranderingen van de seizoenen te zien en te voelen. Het ene weekend wordt de Damloop deels afgelast door de hitte, het volgende weekend wordt de Texel halve marathon afgelast wegens storm. Wat staat ons nog allemaal te wachten? Nou, dit: een battle!
Waar menig mens bibberend binnen gaat zitten gaan wij er juist op uit en zoeken de confrontatie op. Dinsdag 1 oktober start de nieuwe challenge: Battle of the Sexes
Wie lopen meer kilometers in de maanden oktober en november, onze mannen of onze vrouwen? Zie hier de pagina waar het gaat gebeuren:
Battle of the sexes
Doe lekker mee met deze challenge, prik jouw kilometers: heb je zelf gelopen, tijdens de training gelopen, met een loopje meegedaan? Prikken! En je kunt ook een foto bij je berichtje plaatsen als je zin hebt. En voorspellingen doen 🙂 Laat je inspireren door de andere lopers, en inspireer de andere lopers om lekker te gaan lopen.
Een mooi moment om kilometers te lopen tijdens de battle: de Sloterplasloop is zondag 13 oktober met om 11.30 uur de start van de 10 km. Je kunt ter plekke inschrijven of vooraf inschrijven op Sloterplasloop. We fietsen er samen heen, we verzamelen om 10.30 uur op het Hugo de Grootplein. Of we ontmoeten op de atletiekbaan van AAC. We gaan zeker wel met een groepje van 10 lopers. Het is een ontzettend leuk hardloopuitje, met best wel een vlot parcours. Een vlot parcours waar je ook heerlijk rustig kunt joggen 😉 Net waar je zin in hebt!
De nieuwe website is nu een tijdje in de lucht en neem vooral regelmatig een kijkje op het Prikbord voor nieuwtjes en mededelingen, en kijk eens op de Hardloop Agenda .
Op Wilma’s blog is er een heel verslag van de Spartathlon die zij liep in het laatste weekend van september. We hebben haar 35 uur lang online gevolgd op haar tocht van Athene naar Sparta, zie: Wilma's blog en scroll helemaal naar beneden om het vanaf het begin te volgen!
Jasper en ik zijn bezig om onze site www.loopje.nl steeds beter te maken. Dat gaat een beetje met vallen en opstaan, gelukkig geldt dat niet voor het hardlopen zelf 😉

Keep on running! Even in the dark!

Joke Hoed, jullie trainer