Betalen ijsbad

Kosten ijsbadsessie

Ik vraag 25 euro voor een enkele ijsbadsessie. Je kunt ook kiezen voor een langer traject. Dan is het 100 euro voor vijf keer (6 maanden geldig) en 150 euro voor tien keer (12 maanden geldig.

Kosten: Online ademsessie

Ik vraag 5 euro voor een online ademsessie. Zit je even wat krap bij kas, dan doe je gewoon mee zonder betaling. Ook geef ik de mogelijkheid wat meer te betalen. Zo maak je het voor mij mogelijk iedereen te voorzien van ontspannende ademsessies.

Geld verandert mensen en in een tijd waarin het geld schaarser wordt lijkt het wel alsof alles om geld draait. Daarom kies ik voor een ‘pay what you want’-model. Mijn missie is om ijsbaden voor iedereen toegankelijk te maken. Misschien zit je net wat krap bij kas of heb je even helemaal geen geld. Misschien maak je financieel juist een uitstekende tijd door. Of zit je hier net tussen in. Wat ik belangrijk vind is dat jij een goede sessie hebt gehad en een mooie ervaring rijker bent geworden. Dus doe gewoon zonder betaling mee of kies een bedrag hieronder uit wat voor jou passend is op dit moment. Sommige mensen geven een hoger bedrag dan conform de markt is. Dit geeft mij de mogelijkheid de ijsbaden voor alle lagen in de samenleving toegankelijk te maken.

3, 7, 12, 17, 24, 30, 45, 60, 75, 100, 150, 250, 500