Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

Aantal kilometers mannen

1685,4

Aantal kilometers vrouwen

1449,2

BotS13

 

OF

BotS09

Dinsdag 1 oktober gaan de mannen en de vrouwen van Hardloopgroep Westerpark de degens kruisen. En dat 9 weken lang.

Wie loopt de meeste kilometers? Wie mag straks de victorie claimen? Zet alle kilometers die je loopt op dit prikbord en loop jouw team naar de overwinning.
Wie lopen er meer, wie lopen er vaker, wie heeft de meeste stamina? Lijkt de challenge al binnen twee weken beslist of blijft het tot op het laatste moment spannend? Tijdens de training wordt er gemiddeld 8 km gelopen. Dat getal geldt ook voor de lopers die een rondje minder lopen want uiteindelijk zijn we gewoon één team!
De challenge start op dinsdag 1 oktober en eindigt op zaterdag 30 november.

 

267 reacties op “Battle of the Sexes”

 1. The Battle of the Sexes speelde zich dit weekeinde ook af op Schiermonnikoog. Per auto, boot en fiets kwamen wij terecht in een hogedrukpan van Sociale Interaktie. Eten, Drinken, Slapen, Snurken, Wandelen, Fietsen, Kaarten, TV-kijken, ik kwam ogen en oren tekort! En toen moesten we ook nog Rennen. De Trail was een Droom, echt waar. Eigenlijk ging alles vanzelf, tot aan het Afwassen toe (is een foto van). Voor het scorebord: 36 mannenkilometers, 16 trail + 2x 10 van de trainingen.

 2. Update van de week. Woensdag ochtend vroeg 10, do training 8, zondag ochtend 14 en zondag avond als gids bij kunstlicht (zieprikbord) 5, dus in totaal 37 km

 3. Met dinsdagavond 5, donderdagavond 6, vanochtend een duurloop van 8 en net de kunstlichtroute van 5, prik ik er 24 voor de hele week

 4. Wow, leuke foto’s van Schiermonnikoog, goed gedaan allemaal, toppers zijn jullie! Ik weet noet of mijn km van afgelopen donderdag=8, al door Joke zijn meegenomen, zo niet dan bij deze.

 5. Woensdag 5 km, vrijdagavond Nighttrail 10 km, zaterdag Devil’s Trail 16 km. Dat is 31 km voor de dames!

 6. Deze week twee keer de training en vandaag de Devil’s Trail 16 km dus 32 km erbij voor de mannen.

 7. Donderdag de training en vandaag 18 km ter voorbereiding van de halve marathon van Egmond.

 8. Devil's Trail Schiermonnikoog

  10 km Devils Night Trail, foto is nog van de boottocht. De Night Trail was een fantastisch evenement. Het meeste geluid wat je hoorde was van een enorme zwerm ganzen. En genoten van het verrukkelijke avondmaal van gisteren. Ook nog gekaart samen met Jesse tegen Chiel en Arnold en in een thriller de winst gepakt.

 9. Vanmiddag 2x om de Sloterplas met een lusje. Voelde me 70%, maar liep desondanks 17 km; het is tenslotte voor een goed doel!

 10. De donderdagtraining, was weer heerlijk buiten in het park. Nu op naar Schiermonnikoog.

Geef een reactie