Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

Aantal kilometers mannen

686,4

Aantal kilometers vrouwen

674,8

BotS13

 

OF

BotS09

Dinsdag 1 oktober gaan de mannen en de vrouwen van Hardloopgroep Westerpark de degens kruisen. En dat 9 weken lang.

Wie loopt de meeste kilometers? Wie mag straks de victorie claimen? Zet alle kilometers die je loopt op dit prikbord en loop jouw team naar de overwinning.
Wie lopen er meer, wie lopen er vaker, wie heeft de meeste stamina? Lijkt de challenge al binnen twee weken beslist of blijft het tot op het laatste moment spannend? Tijdens de training wordt er gemiddeld 8 km gelopen. Dat getal geldt ook voor de lopers die een rondje minder lopen want uiteindelijk zijn we gewoon één team!
De challenge start op dinsdag 1 oktober en eindigt op zaterdag 30 november.

 

134 reacties op “Battle of the Sexes”

 1. Veldwerk Ardennen 15km gelopen per dag waarvan een klein deel rennen, laten we zeggen 5km per dag, we hadden haast en het regende de hele dag. 5 dagen veldwerk, 25km in totaal.

 2. 10 mannenkilometers gelopen, 8 voor de training + 2 vv
  De mannen hebben het zwaar …

 3. Zo, we zijn een week bezig met de battle en never a dull moment. De mannen namen meteen de kop en leken de voorsprong niet af te willen geven. Totdat bleek dat Jeroen in zijn Ardennenweekend maar 2(!) kilometer had gelopen, en toen stonden de mannen precies die 2 kilometer voor. Dat was het moment dat de vrouwen losbraken en de voorsprong pakten. Sie voorsprong is nu 45 km. We hebben nog 8 weken te gaan dus we blijven scherp. Geef niet zomaar je voorsprong op of denk “nu maakt het toch niet meer uit”. De race is nog niet gelopen. Het team mannen bestaat nu uit 10 lopers, het team vrouwen uit 12 lopers. We kunnen nog wel wat teamleden gebruiken, zeker de mannen! Vanavond tijdens de training de mogelijkheid om lopers te vragen om vooral ook hun kilometers mee te laten battlelen.

 4. hoi
  Ik heb afgelopen donderdag met de training 8 km gelopen .
  En afgelopen zondag met de obstacle run, wat eigenlijk een modder run werd, 12 km gelopen.
  Dus 20 km

 5. Doordat ik onderweg mijn sleutel was verloren , wat extra km gelopen. 9 i.p.v. 5.

 6. Bij de donderdagtraining 8 km, vanmiddag 11 km dus 19 km totaal! Volgende week de Sloterplasloop, in november de Zevenheuvelenloop en in januari de Egmond halve marathon.

 7. Hier is de perfecte start van een regenloopje. Bij de voetbalvelden besloten Annemieke en Anrina door te lopen naar de heuvel en Bob ging mee. Onze Freule is bepaald niet frêle! Ik heb heerlijk gelopen, 11 km erbij voor de vrouwen.

 8. De Freule prikt 16km. In de stromende regen naar de heuvel gehold. En ook weer terug.

 9. Aan de start van het zondagmiddagloopje verschenen twee keer zoveel vrouwen (4) als mannen (2).
  Dan sta je bij voorbaat op verlies.
  Toch hebben Bob en ik gestreden voor wat we waard zijn!
  Voor mij 13 km noteren svp, 11 + 2 vv.

 10. Heel veel gewandeld in de Ardennen edoch ook 2 kilometers gejogd. #allekleinebeetjeshelpen

 11. Op dit moment staat het 155,7 vs 152,2 km. Dus we staan bijna gelijk. Daar komen nog kilometers van Jeroen bij, die is dit weekend in de Ardennen. En je weet nooit wat Bob aan het uitspoken is… en hebben er nog anderen gelopen dit weekend? Het zondagmiddagloopje zal ook nog lekker kunnen bijdragen. Totaal is er sinds vorige week dinsdag 307,9 km geprikt. Mooi gedaan door ons!

 12. Esther, een training staat voor 8 km. Dus die ga ik bij de vrouwen optellen! En je mail heb ik doorgegeven aan Wilma. En hopelijk kom je er aan toe om zelf een rondje te lopen!

 13. @Wilma: ik zie dat het hieronder fout staat, e-mail moet zijn ewouters[at]xs4all.nl.

 14. donderdag gelopen met Joke en de groep, voor hoeveel km telt dat? Ik koos steeds de lange varianten. Dit weekend en komende week gaat het erop aankomen voor mij, ik kan niet met jullie mee boehoehoehoehoe! Groetjes, Esther
  @Wilma: e-mailadres wouters[at]xs4all.nl voor die kledingmail

 15. Net een rondje Sloterplas gelopen 15 km. Tijdens mij 2e rondje zag ik opeens voor me iemand met de fiets omvallen. Die man had zoals later bleek een epileptische aanval gehad en was volledig de weg kwijt. Ik was er al eerste bij en zorgde dat er niemand tegen hem aanreed op het fietspad. Gelukkig kwamen er meer mensen te hulp en was de ambulance ook snel ter plaatse.

 16. Vanmorgen 8,7 km gelopen door de stromende regen. Samen met Leontine, heerlijk! Heel veel fietsers gezien die in regenpakken naar hun werk gingen, mooi gezicht.

 17. Het gaat goed met de mannen!
  Tel er voor mij maar weer 10 bij, 8 voor de training en 2 voor het vervoer van en naar huis.

 18. Woensdagochtend vroeg 10km door het centrum, zonet 8km bij de donderdagavond training

 19. 14,5 km donderdagavond: weer een heerlijke training, met als verrassing onze 6-vouwingen Spartathlon finisher Wilma.

 20. Wel fijn dat we net na de Spartathlon beginnen, anders stonden wij mannen al 6 marathons achter.
  Game on!

 21. Dus vanaf dinsdag kun je hier je kilometers prikken. Heb je zelf gelopen, tijdens de training gelopen, met een loopje meegedaan? Prikken! En je kunt ook een foto bij je berichtje plaatsen als je zin hebt. En voorspellingen doen 🙂

Geef een reactie