Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

Aantal kilometers mannen

1854,6

Aantal kilometers vrouwen

1629,7

BotS13

 

OF

BotS09

Dinsdag 1 oktober gaan de mannen en de vrouwen van Hardloopgroep Westerpark de degens kruisen. En dat 9 weken lang.

Wie loopt de meeste kilometers? Wie mag straks de victorie claimen? Zet alle kilometers die je loopt op dit prikbord en loop jouw team naar de overwinning.
Wie lopen er meer, wie lopen er vaker, wie heeft de meeste stamina? Lijkt de challenge al binnen twee weken beslist of blijft het tot op het laatste moment spannend? Tijdens de training wordt er gemiddeld 8 km gelopen. Dat getal geldt ook voor de lopers die een rondje minder lopen want uiteindelijk zijn we gewoon één team!
De challenge start op dinsdag 1 oktober en eindigt op zaterdag 30 november.

 

300 reacties op “Battle of the Sexes”

 1. Hoi Esther, je hebt inderdaad één training geprikt en nu heb je ook deze 4 trainingen geprikt. Je bent weer bij! Ik heb jouw kilometers er zeker niet afgehaald, en ik zal deze 32 km erbij tellen! Je staat nu op 40 km.

 2. Hee waarom zijn mijn kilometers eraf gehaald? Ik had zeker vier trainingen nog niet opgegeven = 4×8=32km.

 3. En de stand van de vrouwen! Totaal hebben we 3452,3 kilometers geprikt. Het wordt spannend of we de 4000 halen, maar waarom ook niet? Het is mogelijk!

 4. Dat de mannen verpletterend voorstaan is inmiddels geen verrassing meer, ze houden het goed vol! Hier is de onderlinge stand.

 5. Vanavond 9 km gelopen. Gister ging het voor geen meter bij het zondagmiddagloopje, maar Annemieke en Wietske zijn naar de heuvel bij de Grote Braak doorgelopen. Complimenten! En Bob, wat een leuk verslag heb je geschreven! Een directe link: https://loopje.nl/blog/bob/ . Heerlijk lezen, jouw laatste avontuur. En leuk dat Wilma dan gewoon opduikt bij het laatste stuk van je marathon.

 6. De Freule prikt 24km. 16km zondagmiddag gelopen en 8 km van de donderdagavond training.

 7. Dit was mijn rondje, frank heeft er aan het eind nog drie bij gedaan en kwamen we op het perron weer samen

 8. Vanochtend een prachtige duurloop van 12 bij castricum en vrijdag 5 in het wp, dus weer 17 km voor de dames

 9. De parktrainingen moeten missen deze week. Maar natuurlijk wel wat gelopen. Woensdagochtend vroeg met de ultra’s 10km. Gistermiddag na de studie 7km. Vanochtend voor de studie 5km. Houdt het hoofd helder en maakt het leeg!

 10. The Battle of the Sexes speelde zich dit weekeinde ook af op Schiermonnikoog. Per auto, boot en fiets kwamen wij terecht in een hogedrukpan van Sociale Interaktie. Eten, Drinken, Slapen, Snurken, Wandelen, Fietsen, Kaarten, TV-kijken, ik kwam ogen en oren tekort! En toen moesten we ook nog Rennen. De Trail was een Droom, echt waar. Eigenlijk ging alles vanzelf, tot aan het Afwassen toe (is een foto van). Voor het scorebord: 36 mannenkilometers, 16 trail + 2x 10 van de trainingen.

 11. Update van de week. Woensdag ochtend vroeg 10, do training 8, zondag ochtend 14 en zondag avond als gids bij kunstlicht (zieprikbord) 5, dus in totaal 37 km

 12. Met dinsdagavond 5, donderdagavond 6, vanochtend een duurloop van 8 en net de kunstlichtroute van 5, prik ik er 24 voor de hele week

 13. Wow, leuke foto’s van Schiermonnikoog, goed gedaan allemaal, toppers zijn jullie! Ik weet noet of mijn km van afgelopen donderdag=8, al door Joke zijn meegenomen, zo niet dan bij deze.

 14. Woensdag 5 km, vrijdagavond Nighttrail 10 km, zaterdag Devil’s Trail 16 km. Dat is 31 km voor de dames!

 15. Deze week twee keer de training en vandaag de Devil’s Trail 16 km dus 32 km erbij voor de mannen.

 16. Donderdag de training en vandaag 18 km ter voorbereiding van de halve marathon van Egmond.

 17. Devil's Trail Schiermonnikoog

  10 km Devils Night Trail, foto is nog van de boottocht. De Night Trail was een fantastisch evenement. Het meeste geluid wat je hoorde was van een enorme zwerm ganzen. En genoten van het verrukkelijke avondmaal van gisteren. Ook nog gekaart samen met Jesse tegen Chiel en Arnold en in een thriller de winst gepakt.

 18. Vanmiddag 2x om de Sloterplas met een lusje. Voelde me 70%, maar liep desondanks 17 km; het is tenslotte voor een goed doel!

 19. De donderdagtraining, was weer heerlijk buiten in het park. Nu op naar Schiermonnikoog.

Geef een reactie