Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

Aantal kilometers mannen

2167,6

Aantal kilometers vrouwen

2058,1

BotS13

De mannen hebben gewonnen! 

 

Dinsdag 1 oktober gaan de mannen en de vrouwen van Hardloopgroep Westerpark de degens kruisen. En dat 9 weken lang.

Wie loopt de meeste kilometers? Wie mag straks de victorie claimen? Zet alle kilometers die je loopt op dit prikbord en loop jouw team naar de overwinning.
Wie lopen er meer, wie lopen er vaker, wie heeft de meeste stamina? Lijkt de challenge al binnen twee weken beslist of blijft het tot op het laatste moment spannend? Tijdens de training wordt er gemiddeld 8 km gelopen. Dat getal geldt ook voor de lopers die een rondje minder lopen want uiteindelijk zijn we gewoon één team!
De challenge start op dinsdag 1 oktober en eindigt op zaterdag 30 november.

 

355 reacties op “Battle of the Sexes”

 1. Er komt nog een definitieve optelling met definitieve eindstand. Even checken of het voor iedereen klopt. Dat de mannen ruim hebben gewonnen, daar is geen twijfel over natuurlijk 😉

 2. Tel ik erbij op, Olga, jouw 14,5 km. En Rafaël ook nog 8 km, het lukte hem niet om die vorige week te prikken. Wordt bijgewerkt, ook in de eindstand!

 3. 8,5 kilometer interval op 30 november
  en nog 6 km op de loopband in de sportschool vorige week (telt dat ook?😉)
  Heb genoten van de battle, was een goede motivatie!!

 4. En hier de top 12 overall. En totaal zijn er 4201,7 kilometers geprikt. Dat is echt goed gedaan door ons!
  Ik zal het missen, dat ik mijn kilometers hier niet meer kan prikken. Gisteren heb ik “voor niets” 5 km gejogd 😉
  Dus op naar de volgende challenge!

 5. En hier de eindstand van de vrouwen. Bob heeft van alle lopers de meeste kilometers gemaakt, en Olga de meeste kilometers van de vrouwen. Sinterklaas heeft een eervolle vermelding voor beiden!

 6. De eindstand is opgemaakt! De mannen hebben ruimhartig gewonnen. Zeer verdiend, ze namen al snel een goede voorsprong en behielden die. Sinterklaas is trots op jullie, mannen! Hij zal jullie morgen, dinsdagavond, persoonlijk bij de training feliciteren. Het betekent echt iets voor Sinterklaas, hijzelf is ook een gepassioneerd hardloper.

 7. Vanmiddag mijn laatste 9 km voor de battle gelopen, samen met andere lopers zo te zien op dit prikbord. Tot en met dinsdag kunnen de kilometers die je in november hebt gelopen worden geprikt, en dinsdagavond zal Sinterklaas de winnaars huldigen 🙂

 8.  

  Do vrij za: 8+5+16=29
  Ws mijn laatste voor de battle, maar ik blijf lopen zolang de benen het doen en buiten mij roept

 9. Met dinsdag 6 km en vandaag 12, heb ik er 18 km bij voor de dames en dat zijn meteen de laatste voor de challenge, succes wie er vandaag nog wat kilometers bijloopt!

 10. Vorige bericht was van mij. En ik begreep dat Sinterklaas dinsdag langs komt, ben benieuwd, leuk!

 11. 8 kilometer op de donderdag met onder meer een gezellige nababbel over Lille-Ajax en een voorbeschouwing op Man United-AZ

 12. Gister sinds een tijdje weer 8 km gedaan.
  Lekker loopje en ‘funny walks’ met de hoepel. Dat was een heel vrolijke afronding van de training.

 13. Gewoon keihard zijn, Jasper! Even een marathonafstand erbij prikken 🙂 Wij vrouwen kunnen het aan. En het brengt het mooie getal van 4000 gezamenlijke kilometers dichterbij. Sinterklaas zal jou hiervoor uitgebreid loven volgende week dinsdag!

 14. hoi
  Jasper
  Natuurlijk mag het .
  Als je er zo last van heb ,dan valt er een last van je schouder.

 15. Ik zou ze graag aan de tegenpartij willen doneren: mijn opgepotte 43 hele mannenkilometers. Maar dat mag vast niet! 🙂

 16. 11 km van het zondagsloopje
  Ik vond het zo lekker gaan dat ik dacht ,ik ga nog een stukje verder .
  Stukje is wat verder geworden van 7,6 km als ik het goed berekent heb via google maps
  Vanaf de spartelvijver westerpark via de hugo de grootplein ,bilderdijkstraat tot de kruising overtoom gelopen en natuurlijk ook weer terug .
  groet Liesbeth

 17. Een heerlijk zondagmiddagloopje met z’n vijfen. Eerst zagen we Jolein wandelen, jaren geleden was zij ook een “hardloopgroep westerparkster”, toen kwamen we Marieke tegen, nog steeds een “hardloopgroep westerparkster”, en Marieke was eerder al Wilma tegengekomen. Allemaal meetings with remarkable people op onze loopgronden! Ik heb er 11 km bij.

 18. Zondagmiddag loopje van 13 km en dan te bedenken dat ik vanochtend bijna niet kon lopen van de pijn in mijn rug. Blij dat ik toch ben gegaan en zeker ook voor het goede gezelschap!

 19. Na boosters met isochrone tonen, 4 minuten de plank, oefeningen met een kettlebelt nog 10 km gelopen. Een herstelloop van de herstelloop van gisteren!

 20. De battle of the sexes duurt nog 7 dagen. De vrouwen hadden een enorme achterstand, maar die is inmiddels geslonken naar 138,9 km. De mannen hebben bijna de 2000 kikometers bereikt, dat gaan ze nog wel halen. En nog 140 km voor 4000 kilometers totaal, dat zouden we met z’n allen moeten kunnen halen. Dus lopen en prikken maar deze laatste week! Dinsdag 3 december worden de winnaars gehuldigd, en Sinterklaas is erbij.

 21. Anita 2x Joke en nu net de duinen: 2×5+13=23.
  Frank 1x Joke en dezelfde mooie duinen: 8+13=21.

 22. Vanaf 1nov niet meer gepost, wel gelopen, dus nu even met terugwerkende kracht 54 km toevoegen. Te controleren op mijn Strava 😀

 23. 8 training 12 nov
  8 interval training 13 nov
  10 zondag
  8 training afgelopen dinsdag
  = 34 in totaal voor de vrouwkes

 24. Vanochtend om 6 weer een uurtje lang de ultra’s bijgehouden en hen door de stad genavigeerd, + 10km

Geef een reactie