Ardennen Trails

Trail des Croix 2018

Een kleine sympathieke trail, door het hele dorp georganiseerd. Bier, worstenbroodje, een dj. En dan het mooiste parcours denkbaar. Een 8 en een 16 km.

Wergi Trail 2017

Hier liepen Chiel en Jeroen, en Jesse. Het bleek weer een waanzinnig parcours met een enorm steile helling (zoiets moet je meemaken om het echt te begrijpen) en een lange buis waar ze doorheen moesten kruipen. Afstand 17 kilometer voor Chiel en Jeroen en Jesse liep daar 30 km.

Houffalize 2017 

We liepen allemaal de 10 kilometer, de foto's hieronder zijn na de finish. Chiel met een La Chouffe, daar kregen we ook allemaal een shirt van.

 

Houffalize Trail 2016

Kort momentje met internet bereik: we hebben met z’n drieën de houffalize trail 50 km volbracht en dat was een waar huzarenstukje. En ook nog binnen de tijdslimiet van 10 uur, dat was het tweede huzarenstukje van de dag hoewel Jeroen en Jesse natuurlijk wel 2 uurtjes sneller hadden gekund. Meer info volgt, hopelijk ook van Wilma die gisteren 1e vrouw en 3e all over was in Aalten (dat kreeg ik via whatsapp van Tobias door). Groetjes, Joke